zondag 6 januari 2013

Swiebertje

Afgelopen week hebben we afscheid moeten nemen van onze poes Swiebertje en ik ben er helemaal van van slag. 16 jaar lang maakte Swiebe deel uit van ons gezin....
Ik wist niet dat ik haar zo zou missen en misschien vinden jullie het ook wel heel stom, maar het is zo. Swiebe was er gewoon altijd, waren de kids naar school en manlief op z'n werk Swiebe was er, was ik ziek dan kwam Swiebe bij me liggen, had ik het moeilijk of was ik verdrietig dan zat ze bij me, was ik in de tuin aan het werk dan dartelde Swiebe lekker om me heen, was ik druk in de weer dan keek ze naar me zo van ; mens relax..., kwam je thuis van weggeweest dan was Swiebe het die je begroete.
Maar dat is nu verleden tijd en ik heb het er knap moeilijk mee.
Vandaar dat ik ff weinig puf en inspiratie had/heb om te bloggen en vandaar dit bericht
over Swiebe, als soort van eerbetoon aan haar en misschien ook wel goed voor mij als verwerking....

LIEVE SWIEBE,IK ZAL JE NOOIT VERGETEN, BEDANKT VOOR JE VRIENDSCHAP,
LIEFDE EN GEZELSCHAP !!!
8 opmerkingen:

 1. Natuurlijk is dat niet stom. Ik moet er niet aan denken dat een van onze poezen er niet meer zou zijn.
  Sterkte meid....

  Liefs Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh....wat een verdrietig bericht Ruth en natuurlijk ben je helemaal van slag, dat is toch niet stom. Toen we onze lieve hond moesten laten inslapen was ik ook zo van slag, ik had ook geen idee dat dit zo'n impact zou hebben en kon er dagen niet van eten.
  Zo'n beestje geeft je zoveel liefde.
  Een mooi eerbetoon aan jullie lieve Swiebe is deze post.
  Ik wens je veel sterkte.
  Liefs, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het zeker niet stom. Integendeel, ik kan me (helaas) heel goed voorstellen hoe dat is. Swiebe hoorde gewoon bij jullie gezin. Ze was altijd bij je in de buurt, dan mis je dan toch gewoon. Ik wens jullie heel veel sterkte. Deze post is inderdaad een mooi eerbetoon aan jullie Swiebe. Prachtige naam trouwens.
  Liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een verdrietig nieuws. En het is helemaal niet raar dat je je zo voelt hoor. Zo'n beestje is gewoon een deel van het gezin en als dat wegvalt is het gemis gewoon heel groot. En weet uit ervaring dat ik ook niet zomaar weg is. Ik wens jullie veel sterkte.
  Lieve groet,
  Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hoorde het van paps en mams. Het was een lief beestje. Sterkte hoor!

  Groetjes, Lydia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is zeker niet stom je hecht je toch aan een huisdier, moet er ook niet aan denken als onze hond er niet meer is...veel sterkte.

  Groetjes, Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ook wij hebben zo,n grijs lief en aanhalig poezebeest. Snap heel goed dat je er aan gehecht bent, want het hoort gewoon bij je en maakt deel uit van je leven.

  Wens je sterkte hoor, groeten Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Natuurlijk is het niet stom als je verdriet hebt om je huisdier. Wij hebben vorig jaar onze kat ook moeten laten inslapen en ook ons verdriet was groot. Wij hadden zo iets dat nooit meer. Maar een maand of drie geleden kwam een rode oude kater bij ons aan. En woont nu bij ons. Ik vind het moeilijk om me aan hem te hechten, omdat we weten dat hij waarschijnlijk niet zo lang bij ons kan zijn. Dus ik begrijp je verdriet helemaal hoor. Heel veel sterkte en het maakt alleen maar een mooi mens van je als je zo van een dier kan houden.
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen